Prinses Jasmijn Spelletjes

Prinses Jasmine is de zesde Disney-prinses en is bekend van de tekenfilm Aladdin, en in deze rubriek speel je veel "spelletjes met prinses Jasmine".

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Princess Prom Fashion Design
Princess Prom Fashion DesignPrincess Prom Fashion Design
Princess Homeland
Princess HomelandPrincess Homeland

Prinses Jasmijn Spelletjes

Prinses Jasmine is de zesde Disney-prinses en is bekend van de tekenfilm Aladdin, en in deze rubriek speel je veel "spelletjes met prinses Jasmine". Kies je favoriete spel en begin een avontuur vol magie, vlieg met een vliegend tapijt naast Aladdin. Jasmijn om te kleden, make-up, haarstyling, make-up manicure. Je hebt de kans om modeontwerper te zijn en Jasmine te verkleden in de mooiste prinsessenjurken, galajurken, feesten of wandelen naast andere Disney-prinsessen. Je speelt de rol van de artiest en je gaat het maken, maar ook de rol van de kapper waar je het mooie zwarte haar gaat kleden. Je gaat met haar mee naar winkels, manicures of schoonheidssalons, zodat Jasmine van een Arabische prinses verandert in een modern meisje.

Jasmine-pop is de hoofdpersoon in de tekenfilm Disney Aladdin en heeft voor jou veel verrassingen in deze categorie "games met prinses Jasmine". Jasmine draagt een blauwe buffelbroek en een gepersonaliseerd topje met glinsterende juwelen. In veel van deze spellen staat de prinses naast Aladdin en naast andere Disney-prinsessen. Ze gaat op avontuur met Jasmine en Aladdin, maar ook spelletjes waarbij Jasmine een baby is, of zwanger. Kies je favoriete spel en loop naast prinses Jasmine in de wereld van de Arabische woestijn, ontmoet de filmpersonages, haar vader, sultan Agrabah en haar tijger, Rajah.