IO Spelletjes

Alle IO spelletjes in één categorie: games .io. Io-games zijn browsergames, multiplayer online, met spelers over de hele wereld. De op .io gebaseerde spellen zijn van het arcade- en platformtype, waarvan ze de meest populaire zijn geworden: agar.io, slither.io, wings.io, vertix.io, vanar.io, supersnake.io, wormax. Io, snake.io, wilds.io en meer. Agario is een van de meest populaire op internet geworden, en de andere op slangen gebaseerde, zoals snake.io en slither.io, zijn gewild. Bouw je eigen kasteel of clan in het Glorio-spel, train huurlingen en bewakers, beklim een varken of wolf met een zadel en vecht tegen andere spelers om glorie en suprematie te verwerven.

Speel IO spelletjes samen met andere gepassioneerde spelers over de hele wereld. Navigeer door de Stille Oceaan om schatten te zoeken en tegen piraten te vechten in het Shipo.io-spel.
De meeste games worden alleen bestuurd met je muis of muis en toetsenbord, maar wel op een gemakkelijke en leuke manier. Sommigen gebruiken andere toetsen en vertellen u over elk in de beschrijving.
Het gebruik van het .io-domein voor nieuwe .io-games is te wijten aan het feit dat de betekenis van io input/output is. In de berekening is input/output of IO de communicatie tussen een computer en de buitenwereld (een echte man).
Kies dus een van onze online IO-spellen en speel met andere spelers over de hele wereld.