Bordspelletjes

2 Speler Spelletjes2 Speler
Schilderen SpelletjesSchilderen
Biljart SpelletjesBiljart
Arcade SpelletjesArcade
Puzzel SpelletjesPuzzel
WoordspelletjesWoordspelletjes
Geheugen SpelletjesGeheugen
Kleurplaten SpelletjesKleurplaten
KaartSpelletjesKaart
Schaak SpelletjesSchaak
Behendigheid SpelletjesBehendigheid
Logische SpelletjesLogische
Bejeweled SpelletjesBejeweled
Spelletjes Bordspelletjes

Bordspelletjes

Als u van ontspannende Bordspelletjes houdt, staan er gratis spellen tot uw beschikking. Dame Je speelt met je computer. Slim Verplaats de stukken om te winnen. Dame is een spel voor twee spelers, waarbij de ene speler wordt toegewezen aan wit en de andere aan rood. Het doel is om stukken van andere spelers te veroveren.
We hebben een indrukwekkende verzameling Mahjong-spellen Mahjong toegewijde amateurs. Games Verbind logica die fruit, groenten of bloemen verbond voordat de tijd om is! De doelspellen verbinden zich, zoals bij elk MahJong-spel, is om alle stenen te verwijderen of hoeveel, ze in tweeën te elimineren met hetzelfde model erop getekend en niet bedekt door andere stenen.

Er zijn Bordspelletjes beschikbaar, zodat u kunt leren spelen, een strategiespel kunt maken en plezier kunt hebben. U kunt backgammon spelen tegen de computer of tegen een vriend, u kunt spellen met toetsen of muisspellen of online spellen kiezen. Nu heb je de uitgebreide verzameling games die zijn ontworpen om je te vermaken, om je nieuwe dingen te leren en je de spannende games online te laten zien. Je kunt leren schaken, mahjong (klassiek, fruit, bloemen, Chinese tekens, wiskundige kubussen, Keltisch enz.), Aandachtsspelletjes en scherpzinnigheid die identieke afbeeldingen van poker, solitaire, dammen, backgammon moeten vinden en samenvoegen. Je hebt een keuze!