Escape Spelletjes

Onze uitgebreide collectie escape spelletjes biedt je de mogelijkheid om de talenten van gepassioneerde spelers voor te stellen door je favoriete personages zoals Sonic, Katja, Juliet, Ninja en vele anderen te helpen ontsnappen uit spookachtige plaatsen en plaatsen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Stealing the Diamond
Stealing the DiamondStealing the Diamond
Tom and Jerry Escape Puzzle
Tom and Jerry Escape PuzzleTom and Jerry Escape Puzzle

Escape Spelletjes

Onze uitgebreide collectie escape spelletjes biedt je de mogelijkheid om de talenten van gepassioneerde spelers voor te stellen door je favoriete personages zoals Sonic, Katja, Juliet, Ninja en vele anderen te helpen ontsnappen uit spookachtige plaatsen en plaatsen. Nu heb je de kans om te ontsnappen uit een laboratorium of een spookhuis, de angstaanjagende puppy te helpen de verborgen mysteries in de grot te ontdekken, prinses Anna te redden die werd ontvoerd of prinses Juliet weg te rennen van de goudmijn.

Onze categorie escape spelletjes is gratis beschikbaar. Het volstaat om je favoriete spel te openen, te wachten op de lading, de instructies aan het begin van het spel te lezen, maar ook die van het spel, de muis of de toetsen van de computer te gebruiken om erachter te komen hoe je je favoriete personages kunt helpen ontsnappen uit de jungle, uit de kamer, uit het kasteel, uit het lab, uit de dierentuin. Daag je vrienden uit om erachter te komen wie de uitweg vindt, wie de onverslaanbare kampioen is en wie de beste speler is in de ontsnappingscategorie, inclusief het beroven van een bank.