Grappige wormen zijn terug van weggeweest! Je zou ze kunnen ontmoeten in de spellen "Slitherio", "Wormate" en "Wormaxio". Deze jongens weten veel van entertainment en slagen erin om onderling te vechten. Wil je je onderdompelen in een duizelingwekkende draaikolk van avontuur en de kampioen worden van een nieuw io-spel? Welkom bij de wormenjacht! "Worm Hunt.io" is een kleurrijk multiplayer-spel waarin je het kunt opnemen tegen spelers van over de hele wereld. En dit alles in realtime!

Om de strijd te beginnen, moet je een van de drie modi kiezen: tijdrit, eindeloze modus en robijnkoorts. In de Time Attack-modus wordt het spel gespeeld in de stijl van een battle royale. Je moet het maximale aantal vijandelijke slangen vernietigen en een grote massa krijgen. Schiet op, want het territorium van de arena zal kleiner worden en degene die als laatste overleeft, zal winnen.

In de eindeloze modus vechten spelers tot de dood. In het begin zal je slang klein en behendig zijn. Maar terwijl je snoep eet, zal je charme groeien en groot en lang worden. Houd je ogen open en pas op voor vijanden. Tegenstanders zullen proberen de baby te snijden of haar in de val te lokken. Geef niet toe en elimineer nog meer rivalen. In de derde modus vechten gamers om kostbare robijnen. Probeer zoveel mogelijk stenen te verzamelen en bovenaan het leaderboard te komen.

Worm Hunt.io werd toegevoegd IO Spelletjes.