Aurora Spelletjes

In deze Aurora Spelletjes ontmoet je de derde prinses Disney, een van de mooiste en meest delicate prinsessen die tot nu toe is gemaakt.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Perfect Prom Night Look
Perfect Prom Night LookPerfect Prom Night Look
Bffs Hot Runway Collection
Bffs Hot Runway CollectionBffs Hot Runway Collection
Aurora Job Hunt
Aurora Job HuntAurora Job Hunt

Aurora Spelletjes

In deze Aurora Spelletjes ontmoet je de derde prinses Disney, een van de mooiste en meest delicate prinsessen die tot nu toe is gemaakt. Je zult het leuk vinden om jurken voor prinsessen voor Aurora te kiezen, om je haar te coaten of om make-up te maken. Maar je kunt ook spelletjes vinden met prinses Aurora en prins Philip waarin ze verliefd zijn en zij de uitverkoren bruid wordt. Deze spellen zijn opgedragen aan alle meisjes die verliefd zijn op romantische verhalen die goed eindigen wanneer de rivier wordt verslagen.

Je kunt elke categorie Aurora Spelletjes kiezen, maar ook de andere prinsessen ontdekken die bij haar zijn. In een van deze spellen moet Aurora, de Doornroosje, uit haar slaap worden gewekt, we weten dat alleen de kus van prins Philip kan, dus je zult hem moeten helpen. Als je van knutselen houdt, heb je de mogelijkheid om je techniek te verfijnen om nieuwe dingen te leren en plezier te hebben met Doornroosje en haar vrienden. We wachten op je om de magische wereld van je favoriete prinses te ontdekken en je vrienden erover te vertellen.