Makeover Spelletjes

In deze makeover spelletjes kun je de vaardigheden testen van de opkomende artiesten die gespecialiseerd zijn in eenvoudige, stijlvolle make-up of professionele make-up.

BFF’s Hot Summer Style
BFF’s Hot Summer StyleBFF’s Hot Summer Style
My Musical Love Story
My Musical Love StoryMy Musical Love Story
BFFs Retro Time Travel Fashion
BFFs Retro Time Travel FashionBFFs Retro Time Travel Fashion

Makeover Spelletjes

In deze makeover spelletjes kun je de vaardigheden testen van de opkomende artiesten die gespecialiseerd zijn in eenvoudige, stijlvolle make-up of professionele make-up. Nu heb je de mogelijkheid om te leren je teint in de winter te behouden omdat deze last heeft van weersverschijnselen zoals kou, wind of sneeuw. Je kunt ook naast je favoriete personages spelen, zoals Anna, Ariel, Marinette, spannende en leuke make-upspellen ontdekken waarmee je elke make-up, kapsel en kleding kunt testen die je maar wilt.

We hebben deze makeover spelletjes zorgvuldig geselecteerd, speciaal voor mode-gepassioneerde meisjes, make-over, lichaamsonderhoud en schoonheid. Onze spellen zijn gratis en altijd beschikbaar. Het volstaat om op het gewenste spel te klikken, te wachten tot het is geladen en vervolgens zorgvuldig de instructies aan het begin van het spel en de instructies tijdens het spel te lezen. Gebruik je muis of toetsenbord en nu kun je een normaal gezicht veranderen in een superster. Je kunt plezier hebben met je favoriete prinsessen en je vriendinnen. Onze makeover-spellen zijn zowel educatief als leuk.