Makeover Spelletjes

In deze makeover spelletjes kun je de vaardigheden testen van de opkomende artiesten die gespecialiseerd zijn in eenvoudige, stijlvolle make-up of professionele make-up.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Asoka Makeup Indian Bride
Asoka Makeup Indian BrideAsoka Makeup Indian Bride
Ariana Wedding Prep
Ariana Wedding PrepAriana Wedding Prep
Lovie Chics Spring Break Fashion
Lovie Chics Spring Break FashionLovie Chics Spring Break Fashion

Makeover Spelletjes

In deze makeover spelletjes kun je de vaardigheden testen van de opkomende artiesten die gespecialiseerd zijn in eenvoudige, stijlvolle make-up of professionele make-up. Nu heb je de mogelijkheid om te leren je teint in de winter te behouden omdat deze last heeft van weersverschijnselen zoals kou, wind of sneeuw. Je kunt ook naast je favoriete personages spelen, zoals Anna, Ariel, Marinette, spannende en leuke make-upspellen ontdekken waarmee je elke make-up, kapsel en kleding kunt testen die je maar wilt.

We hebben deze makeover spelletjes zorgvuldig geselecteerd, speciaal voor mode-gepassioneerde meisjes, make-over, lichaamsonderhoud en schoonheid. Onze spellen zijn gratis en altijd beschikbaar. Het volstaat om op het gewenste spel te klikken, te wachten tot het is geladen en vervolgens zorgvuldig de instructies aan het begin van het spel en de instructies tijdens het spel te lezen. Gebruik je muis of toetsenbord en nu kun je een normaal gezicht veranderen in een superster. Je kunt plezier hebben met je favoriete prinsessen en je vriendinnen. Onze makeover-spellen zijn zowel educatief als leuk.