Prinses Anna Spelletjes

Prinses Anna is bekend van de geanimeerde Disney Frozen-film en in deze sectie wachten een heleboel prinses Anna Spelletjes op je.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Fashion Maid Coffee
Fashion Maid CoffeeFashion Maid Coffee
Disney Girls Spring Blossoms
Disney Girls Spring BlossomsDisney Girls Spring Blossoms
Bff Wonderland Prep
Bff Wonderland PrepBff Wonderland Prep

Prinses Anna Spelletjes

Prinses Anna is bekend van de geanimeerde Disney Frozen-film en in deze sectie wachten een heleboel prinses Anna Spelletjes op je. Hier heb je de mogelijkheid om haar te kleden in de mooiste prinsessenjurken, galajurken, feesten of wandelingen. Je speelt de rol van de artiest en maakt haar make-up, maar ook de rol van de kapper waar je haar mooie kastanjebruine haar aankleedt. Je gaat met haar mee naar winkels, manicures of schoonheidssalons. Anna is het kleine zusje van koningin Elsa in het koninkrijk Arendelle en begint aan een gevaarlijke reis om haar koninkrijk te redden van de eeuwige winter en haar zus terug te brengen. In veel van deze spellen is prinses Anna de Arendelle samen met haar grote zus Elsa, maar ook met de andere Disney-prinsessen en de charmante Kristoff op wie ze verliefd wordt. In tegenstelling tot haar oudere zus Elsa is prinses Anna erg excentriek, optimistisch, vol energie en weg van elegantie.

Speel prinses Anna Spelletjes waarin je avonturen beleeft in het koninkrijk van ijs, maar ook spellen waarin ze zwanger is en voor haar zwangerschap en de kleine baby zorgt. Geef haar medische hulp bij de geboorte en zorg daarna voor de kleine baby. Anna en Kristoff zullen de gelukkigste ouders zijn. Help ze de babykamer in te richten met veel decoratie en babymeubels. Kies je favoriete spel en loop naast prinses Anna in een magische wereld op het bevroren land met haar zus, koningin Elsa, en Kristoff.