Moana Spelletjes

Moana is absoluut een van de meest exotische prinsessen in Disney en wacht op jou om hem te vergezellen in zijn grote avontuur van deze Vaiana-spellen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Perfect Prom Night Look
Perfect Prom Night LookPerfect Prom Night Look
Frozen Princess New years Eve
Frozen Princess New years Eve Frozen Princess New years Eve
Disney Princesses Beach Getaway
Disney Princesses Beach GetawayDisney Princesses Beach Getaway

Moana Spelletjes

Moana is absoluut een van de meest exotische prinsessen in Disney en wacht op jou om hem te vergezellen in zijn grote avontuur van deze Vaiana-spellen. Hoewel ze pas 14 jaar oud is, is prinses Moana erg dapper en zal ze samen met zijn goede vrienden de stam redden.
Iedereen heeft een droom. Onze mooie prinses Moana wil model worden. Maar hij woont op een eiland heel ver weg van iemand anders. Dus wil ze met behulp van haar droom het internet leren kennen. Ga shoppen met Moana en koop 3 verschillende jurken. Vergeet niet om foto's te maken en deze te uploaden naar Instagram.
Haar open karakter hielp haar om met andere Disney-prinsessen om te gaan, dus je zult haar in veel spellen tegenkomen met Vaiana en Elsa, Anna, Assepoester, Rapunzel, Aurora of Tiana.
Moana bereidt zich voor om naar het Coachella-festival te gaan en is gefascineerd door prachtige bohemian-kleding. Ze is van plan om voor het eerst naar dit leuke festival te gaan en heeft er erg veel zin in. Kies een boho-stijl voor haar en veel plezier op dit kleurrijke muziekfestival!
In een ander spel is prinses Moana verliefd, en haar vriendinnen stellen voor dat ze wat verandert om aantrekkelijker te worden. Ze gaat wat modetips geven om haar eerste vriendje te ontmoeten.
Moana-spellen, kleding en make-up behoren tot de favorieten van meisjes, omdat ze elke keer verschillende stijlen en kleuren ervaart die haar uiterlijk veranderen en haar schattig maken.
Op Friendship Day ontmoet Moana haar beste vriendin prinses Belle om hun vriendschap te vieren. Belle wacht gewoon om Moana te ontmoeten en een leuk cadeau te maken. Speel dit spel om Belle te helpen bij het kiezen van het perfecte cadeau voor Vaiana. Beste vrienden zijn klaar om feest te vieren in de stad en plezier te hebben. Je moet ze voorbereiden voor deze gelegenheid, wat betekent dat je Moana's haar moet coaten en een paar mooie jurken en accessoires moet kiezen om te dragen.
Altijd vragen de meisjes aan Moana waarom haar haar zo mooi is, ze besluit ons wat tips en trucs te vertellen in deze spelletjes met Moana bij de kapper.
Kies jurken voor Moana, kapsels en make-up, evenals exotische accessoires. Ongeacht het spel dat je kiest, je zult een geweldige tijd doorbrengen met deze prinses vol verrassingen.