Naruto Spelletjes

Kies je favoriete held uit de Naruto-serie en vecht voor de heerschappij in een van deze Naruto spelletjes. Fans van Japanse tekenfilms hebben actie en slaan met hun favoriete vechters. In een van de spelletjes is Naruto in groot gevaar en vecht hij tegen een heel leger monsters die de wereld willen veroveren. Help Naruto zijn vaardigheden en supermagische krachten te verslaan.

Je kunt individueel spelen of je kunt een vriend bellen om deze Naruto spelletjes met twee spelers te spelen. Wees bij Naruto, de Dragon Ball-held die tegen de draken vecht, en om het Drakenleger te verdedigen, moeten ze vuurballen loslaten die hen zullen vernietigen. In een ander spel begint Naruto aan een avontuur dat lijkt op dat in Mario's wereld. Je zult in staat zijn om geld in te zamelen en te vechten tegen kwaadaardige wezens. Naruto is gepassioneerd door schieten en trainen, en helpt hem zijn oom en de kracht waarmee hij schiet om de doelen te raken, aan te passen.
Als Sasuke en Sakura niet kunnen helpen, heeft Naruto je hard nodig op gevaarlijke avonturen om Naruto's strijd met afranselingen het hoofd te bieden.