Karate Spelletjes

Houd je van vechtsporten en karakterbewegingen in actiefilms? Karate Spelletjes zijn nu gratis beschikbaar, klaar om getest te worden door jullie, gepassioneerde spelers die meer willen leren dan anderen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Z Stick Duel Fighting
Z Stick Duel FightingZ Stick Duel Fighting

Karate Spelletjes

Houd je van vechtsporten en karakterbewegingen in actiefilms? Karate Spelletjes zijn nu gratis beschikbaar, klaar om getest te worden door jullie, gepassioneerde spelers die meer willen leren dan anderen. Dit is je kans om je karatevaardigheden te testen door je muis en toetsen te gebruiken om snel van je vijand weg te gaan. Speel met personages zoals koning Pencak Silat, Mario, Muay Thai, Dragon Fist of zelfs de karatespin en de aap.

Onze suggestie van Karate Spelletjes is opgedragen aan degenen die willen trainen. Gebruik de pijltjestoetsen om te leren wanneer je moet gaan, overslaan, aanvallen of draaien, zodat je jezelf effectief kunt verdedigen en op het juiste moment kunt aanvallen. Je moet de vijandelijke aanval overleven, punten verzamelen door zoveel mogelijk bewegingen te maken om de competitie te winnen. Pas op voor onze games met meer spitsen die wapens gebruiken, dus wees snel en verspil geen tijd met wachten om aangevallen te worden. Ga de uitdaging aan om te leren vechten en ontwikkel je vaardigheden van ervaren spelers.