Kung Fu Spelletjes

Als je van vechtsporten houdt, heb je nu een geweldige kans om je talenten te leren en te oefenen in alle Kung Fu Spelletjes.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
City Defense
City DefenseCity Defense

Kung Fu Spelletjes

Als je van vechtsporten houdt, heb je nu een geweldige kans om je talenten te leren en te oefenen in alle Kung Fu Spelletjes. Ben je beginners? Ons trainingsspel leert je alle bewegingen die je nodig hebt om te leren en te oefenen. Lees de spelinstructies zorgvuldig door en je kunt samen met je favoriete personages, zoals gevechtsbouwers, samen met elitestrijders of je favoriete helden vechten.

Betreed een wondere wereld waar je leuke Kung Fu Spelletjes kunt ontdekken, vechten met je oma en opa, eieren of zelfs zombies en hamsters. Als je van hardere gevechten houdt, kun je games kiezen met Muay Tai, King Pencak Silat, Dragon Fist, Bo-Bobo, Ninja Master of zelfs Danny Phantom. Nu heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan gevechten met vuisten in het bos, gevechten op straat of gevechten op straat, 's nachts met vuisten. Kies je vechtoutfits, gebruik de pijltjestoetsen om te spelen en beslissende trappen te geven, verdien punten om wapens te kopen om je te helpen beter te verdedigen en naar het volgende spelniveau te gaan.

Wat zijn de populairste Kung Fu Spelletjes?

Wat zijn de beste Kung Fu Spelletjes om te spelen op mobiele telefoons en tablets?

Wat zijn de nieuwste Kung Fu Spelletjes?