Street Fighting Spelletjes

De wereld waarin we leven dwingt ons om te leren onszelf te verdedigen, dus deze verzameling straatvechterspellen is uitstekend om je te helpen leren vechten en reageren op een aanval.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Gang Brawlers
Gang BrawlersGang Brawlers
Gang Fall Party
Gang Fall PartyGang Fall Party
Stickman Fighter : Mega Brawl
Stickman Fighter : Mega BrawlStickman Fighter : Mega Brawl
Spelletjes Actie spelletjes Street Fighting Spelletjes

Street Fighting Spelletjes

De wereld waarin we leven dwingt ons om te leren onszelf te verdedigen, dus deze verzameling straatvechterspellen is uitstekend om je te helpen leren vechten en reageren op een aanval. Beroemde personages uit beroemde series zoals Tales of Heroes, Dragon Ball Z, mutante schildpadden en vele anderen zullen je vergezellen in deze uitzonderlijke games. Kom nu onze gratis spellen ontdekken die je leren om voorzichtig, snel en efficiënt te bewegen om aanvallers aan te vallen, maar ook om jezelf beslissende slagen te geven.

Deze vechtspellen op straat zijn speciaal gemaakt voor gepassioneerde vechtspelers die plezier willen hebben met hun favoriete personages. Je kunt de koning van de straatvechters worden als je kunt bewegen, reageren en weet wanneer en waar je de vijand moet aanvallen. Als je van gevechten tussen meisjes of gevechten tussen meisjes en jongens houdt, heb je nu de unieke kans om onze gratis spellen te ontdekken. Gebruik muis- of computertoetsen om te bewegen en te vechten. Verzamel punten en ga naar het volgende niveau. Zorg ervoor dat je je krachten behoudt voor elk gevecht, anders kan uitputting je kosten.