We zijn blij je te verwelkomen in een nieuw leuk spel "Pixel Duel for Two", waarin je veel ongelooflijk dynamische vuurgevechten zult vinden op de daken van verschillende gebouwen! Het personage wordt bestuurd met slechts 2 toetsen, waarmee je snel alle basistechnieken onder de knie krijgt waarmee je je tegenstander van het platform kunt duwen! 

Voer echte gevechten tegen je vrienden om de titel van de winnaar, die zal worden ontvangen door de speler die in 5 rondes heeft gewonnen!

Op elk niveau verschijnen er nieuwe soorten wapens in je handen, waaronder machinegeweren, jachtgeweren en zelfs granaatwerpers. Doorzeef je tegenstander met een regen van loden kogels of ram er een dozijn scherpe werpbijlen in.

 Gevechten vinden plaats op vele unieke locaties, zoals: een middeleeuws kasteel, een uitkijktoren, een boerderij, de top van een wolkenkrabber en vele andere. Voor een snelle overwinning moet je ook het obstakel achter je tegenstander breken, of het nu gaat om houten kisten of windmolenwieken. Probeer het zware metalen pantser van een ridder of het elegante gangsterkostuum met een revolver te zwaar. Veel geluk!

Pixel Smash Duel werd toegevoegd Pixel Spelletjes.