Cartoon Spelletjes

Onze uitgebreide collectie Cartoon Spelletjes biedt alle kinderen de mogelijkheid om naast hun geliefde personages uit de beroemde tekenfilmserie te spelen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Gumball Dream Escape
Gumball Dream EscapeGumball Dream Escape
The Barkers Dentist
The Barkers DentistThe Barkers Dentist
Tom and Jerry Card Creator
Tom and Jerry Card CreatorTom and Jerry Card Creator
Spelletjes Cartoon Spelletjes

Cartoon Spelletjes

Onze uitgebreide collectie Cartoon Spelletjes biedt alle kinderen de mogelijkheid om naast hun geliefde personages uit de beroemde tekenfilmserie te spelen. De meisjes kunnen prinsessen helpen zich te ontdoen van de slechte heks die hun geheugen heeft gewist, de personages helpen een liefdesbrief te schrijven zodat ze de dag van de geliefden kunnen vieren, deelnemen aan feestjes samen met de geliefde vrouwelijke personages en ontspannen in de spa, op de kapper of kleed je zelfs de juiste jurk voor een bal.

Jongens hebben de mogelijkheid om te kiezen aan welke Cartoon Spelletjes ze de voorkeur geven, want onze prachtige collectie bevat veel personages die kunnen ontsnappen, kleuren, stripreplica's maken, met rollers spelen of naar de muziek luisteren die jij wilt. Dit is het moment om aan de slag te gaan met wat schoolavontuur inhoudt, onze personages zullen je ook vergezellen op een bezoek aan het beroemde Disneyland. Je krijgt de kans om een heerlijke Chinese taart te leren bereiden, maar ook om een restaurant te runnen. Kinderen hebben de mogelijkheid om uit dit uitgebreide aanbod elk spel te kiezen dat ze willen, hun vrienden te trainen om samen plezier te hebben en te genieten van prachtige momenten met hun dierbaren.