Welkom bij Unikitty! Deze grappige en ietwat verheven eenhoornpoes is de prinses van het Unikingdom. Het is daar nooit verdrietig en alle mensen vieren constant feest en hebben plezier. Samen met Unikitty wordt het koninkrijk geregeerd door haar jongere broer Puppycorn, een eenhoornhond. 

Dit gekke stel heeft twee beste vrienden: Dr. Fox en bewaker Crokohawk. Deze geweldige wezens leven in vrede en harmonie, maar soms moeten ze de problemen oplossen die schurken veroorzaken. Maar is het echt een probleem voor zulke coole jongens? Natuurlijk niet!

In het spel "Unikitty Coloring" kun je de geweldige karakters van de coole tekenfilmserie leren kennen, die geliefd is bij kinderen van 7 jaar oud en niet alleen. 

Er zijn vier kleurpagina's waaruit je kunt kiezen met de schattige eenhoornpoes Unikitty, de superactieve Puppycorn-puppy, de briljante Doctor Fox en de dappere Crocohawk.

 Je kunt een van hen kiezen en beginnen met kleuren. Je hebt een groot kleurenpalet tot je beschikking, waarmee je van een saaie afbeelding een fleurige tekening maakt. Geniet van het spel en veel succes!

Unicorn Kitty Coloring Book werd toegevoegd Unikitty Spelletjes.