Dierenverzorging Spellen

Ben je dol op dieren en wil je zorg en liefde geven? Kies een verzameling spelletjes voor het verzorgen van huisdieren en je krijgt de kans om een prachtige wereld te ontdekken waarin vertrouwen, liefde en vriendschap nauw met elkaar verbonden zijn.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Ponyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Ponyville Adventure: The Great Unicorn AwakeningPonyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Pet Land
Pet LandPet Land
Little Baby Pet Spa & Salon Simulator
Little Baby Pet Spa & Salon SimulatorLittle Baby Pet Spa & Salon Simulator
Spelletjes Meisjes Spelletjes Dierenverzorging Spellen

Dierenverzorging Spellen

Ben je dol op dieren en wil je zorg en liefde geven? Kies een verzameling spelletjes voor het verzorgen van huisdieren en je krijgt de kans om een prachtige wereld te ontdekken waarin vertrouwen, liefde en vriendschap nauw met elkaar verbonden zijn. Leer met je favoriete personages hoe je voor zieke dieren of gevonden dieren moet zorgen. Zo heb je de mogelijkheid om ze te wassen, te kammen, aan te kleden en te voeren. Soms hebben dieren gewoon een troost nodig. Verzamel punten als ze voldoen aan de vereisten van het spel en volg zorgvuldig de instructies op het scherm. Door onze spellen te kiezen, leer je voor hamsters, katten, pinguïns, puppy's, pony's en zelfs vossenwelpjes te zorgen.

Alle spellen voor het verzorgen van huisdieren zijn gratis beschikbaar. Nu heb je de kans om te leren hoe je een dierentuin organiseert, zoals het runnen van dingen in een salon voor huisdieren of dieren helpen groeien als ze goed worden verzorgd. Onze spellen hebben instructies op logisch en duidelijk. Volg gewoon stap voor stap de instructies om zeker te zijn van uw kans om te winnen.