Cartoon Network Spelletjes

Op zoek naar wat ouderwets tekenfilmplezier? Welkom in de wereld van tekenfilms! Cartoon Network spelletjes zijn de beste! Als je van tekenfilms houdt, dan zul je deze leuke en opwindende spellen geweldig vinden.

CN Winter Games
CN Winter GamesCN Winter Games
Gumball: Ghost Blast
Gumball: Ghost BlastGumball: Ghost Blast
How to Draw Steven
How to Draw StevenHow to Draw Steven
Spelletjes Film Spelletjes Cartoon Network Spelletjes

Cartoon Network Spelletjes

Op zoek naar wat ouderwets tekenfilmplezier? Welkom in de wereld van tekenfilms! Cartoon Network spelletjes zijn de beste! Als je van tekenfilms houdt, dan zul je deze leuke en opwindende spellen geweldig vinden. Je vindt hier al je favoriete Cartoon Network-personages. 

Gumball en Darwin hebben de meest verbazingwekkende wereld ooit gecreëerd, maar het is aan jou om hen te helpen deze te redden van kwade krachten! Sluit je aan bij Ben 10, die kan transformeren in een stel verschillende superhelden zodat hij kwaadaardige buitenaardse wezens kan bevechten!

Je hebt Bakugan waarschijnlijk wel eens op tv gezien, maar wist je dat je als één speler online kunt spelen? Of misschien speel je liever als Pokemon? Er zijn zoveel geweldige opties voor elk type speler in deze categorie spellen.
Lego Ninjago leert je samen met Spinjitzu-meesters vechtsporten en nodigt je uit om alle zes de ninja's te ontdekken.

Hoe zit het met Scooby Doo en Mystery Team? Nou, ze hebben precies wat je nodig hebt! Help ze mysteries op te lossen met hun vrienden Fred, Daphne en Velma en ontdek enkele van de meest verbazingwekkende geheimen die mensen (of honden) ooit hebben gekend.

Er lopen ook een aantal andere geweldige personages rond op Cartoon Network - ze wachten allemaal op jou om mee te doen aan hun grote avonturen en zijn te vinden in deze categorie spelletjes.