Brandweerman Sam Spelletjes

We nodigen je uit om een verzameling van Brandweerman Sam Spelletjes te ontdekken, de hoofdpersoon in de gelijknamige animatieserie, die actie onderneemt in de fictieve stad Pontypandy.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Spelletjes Cartoon Spelletjes Brandweerman Sam Spelletjes

Brandweerman Sam Spelletjes

We nodigen je uit om een verzameling van Brandweerman Sam Spelletjes te ontdekken, de hoofdpersoon in de gelijknamige animatieserie, die actie onderneemt in de fictieve stad Pontypandy. Onze spellen zijn uitstekend geschikt voor jongens die ervan dromen brandweerman te worden en hun reddingsvaardigheden willen ontwikkelen. Ze kunnen leren branden te blussen met de muis en knutselen aan het kanon met water op het vuur, de brandweerwagen besturen en de beroemde supertruck 18 van de reddingsbrandweerlieden testen.

Onze geweldige collectie Brandweerman Sam Spelletjes geeft alle jongens de kans om hun vaardigheden te bekijken door hun geliefde karakterauto te besturen of de reddingshelikopter te besturen door simpelweg de pijltjestoetsen en de spatiebalk te gebruiken. Jongens kunnen samen met de brandweerlieden in de geliefde Britse animatieserie op reddingsmissies gaan om te leren omgaan met moeilijke tijden. Het is gemakkelijk om elk spel in deze categorie te gebruiken omdat er voor elke fase indicaties op het scherm staan. Jongens hebben de mogelijkheid om te concurreren met hun vrienden en de speletappes te winnen door te bewijzen wie meer oplettend is, bedrevener in het omgaan met het toetsenbord of de muis, en moediger.