Brandweer Spelletjes

Onze geweldige verzameling brandweerspellen biedt alle jongens die graag helden willen worden of brandweerman willen worden de mogelijkheid om onze grote verscheidenheid aan spellen gratis te testen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Idle Firefighter 3D
Idle Firefighter 3DIdle Firefighter 3D

Brandweer Spelletjes

Onze geweldige verzameling brandweerspellen biedt alle jongens die graag helden willen worden of brandweerman willen worden de mogelijkheid om onze grote verscheidenheid aan spellen gratis te testen. Nu heb je de mogelijkheid om brandweerauto's te besturen, naar het Wilde Westen te reizen, te zien wat de brandweerman doet en hoe deze helden zich gedragen in de missies die ze moeten volbrengen. Onze spellen zijn gratis en geven vanaf het begin duidelijke aanwijzingen, gebruik gewoon uw computertoetsen of muisklik.

Je hebt de beschikking over een verzameling brandweerspellen die je zullen bevallen. Onze spellen zijn leuk, maar ook leerzaam omdat je het leuk vindt om stap voor stap te ontdekken wat de brandweerman doet, maar je leert ook wat je moet doen bij brand. Klim in een brandweerwagen, rijd ermee naar de bestemming, blus het vuur en red de slachtoffers, en word een held. Je kunt ook de auto van de brandweer besturen en parkeren. je kunt de puzzel oplossen met brandweermannen of kleurenfoto's. Vrachtwagens, helikopters, waterbommen en meer helpen je de branden te blussen en de slachtoffers te redden die op hulp wachten.