Spelletjes Film Spelletjes Ninja Turtles Spelletjes

Ninja Turtles Spelletjes

Ben je dol op de Teenage Mutant Ninja Turtles? Houd je van vechten en springen en ben je op zoek naar het spelen van Ninja Turtles spelletjes? Dan geweldig! Er zijn heel veel ninja turtle spelletjes, met verschillende thema's en verschillende stijlen. In deze Ninja Turtles-spellen ontmoet je de vier ninja's die getraind zijn in de kunst van Ninjutsu-gevechten.
De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn broers en strijden tegen criminelen, kwaadaardige heersers en buitenaardse indringers. In een van de spellen vechten de vier ninja-schildpadden in legomannen, ze houden ervan om op een motorfiets te rijden en de stad New York te redden.

Als je van actie en avontuur houdt, dan zijn deze spellen iets voor jou! Strijd voor gerechtigheid in de mooiste Ninja Turtles spelletjes en je zult alle actie en avontuur beleven waar je naar op zoek bent. De naam van de 4 Ninja-schildpadden is gekozen naar beroemde renaissanceschilders: Leonardo, Donatell, Raphael en Michelangelo. En in deze spellen vechten de 4 ninja's weg van het wereldbeeld, in de ondergrondse grachten van de stad waar ze wonen, tegen de schurken om de mensheid tegen het kwaad te beschermen.