Mia and Me Spelletjes

Garfield SpelletjesGarfield
Gumball SpelletjesGumball
Batman SpelletjesBatman
Rapunzel SpelletjesRapunzel
Cartoon SpelletjesCartoon
Sofia de eerste SpelletjesSofia de eerste
Sneeuwwitje spelletjesSneeuwwitje spelletjes
Monster High SpelletjesMonster High
Trolls SpelletjesTrolls

Mia and Me Spelletjes

Mia is een heel speciaal meisje en in deze Mia and Me Spelletjes krijg je de kans om haar beter te leren kennen en plezier met haar te hebben. Ze kan naar haar koninkrijk reizen en een Centopia Elf worden! Niet alleen dat, maar het heeft een zeer unieke kracht. Kan met eenhoorns praten! Ze werd onafscheidelijk van haar vriend Onchao. Hij verblijft graag in de jungle van Centopia, de Grot van de Waarheid en het Elfenpaleis. In Centopia is Mia de beschermer van de Eenhoorn Eenhoorn.

In de categorie Mia and Me Spelletjes ontmoet je de personages uit de tekenfilmserie die is onderverdeeld in 4 seizoenen van 26 afleveringen. Een mysterieus geschenk van haar overleden ouders stuurt de 12-jarige Mia naar een betoverde wereld van elven, eenhoorns en een kwaadaardige koningin genaamd Panthea.
In het eerste seizoen is Mia een wees die op de school in Florence is aangekomen na de laatste wens van zijn ouders die bij een ongeval zijn omgekomen. Vader van het lam was een succesvolle spelontwerper, maar helaas maakte hij zijn grootste werk, het Centopia-spel dat hij speciaal voor Mia had ontworpen, niet af en liet hij haar als erfenis achter.
Mia is goed en aardig en we nodigen je uit om mee te doen aan deze online spelletjes.