Welkom bij het vernietigen van de bouwstenen! In dit spannende 3D-stuntautospel is het jouw missie om een toren van kubusstenen te slopen. Maak je klaar om je rijvaardigheid te ontketenen terwijl je een van de geweldige beschikbare 3D-stuntauto's kiest.

Als je eenmaal op de baan bent, zoeft je auto een helling af en is je enige voortstuwingsmiddel acceleratie. Als je het einde van de weg bereikt, kom je onderweg talloze obstakels tegen die je vertragen. Vergeet niet dat snelheid van essentieel belang is in dit spel, dus houd je momentum vast en blijf vooruit gaan!

Op het startscherm van de game vind je een brede selectie voertuigen om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Vergeet bovendien niet om je motorvermogen, nitrosnelheid en bonuswinsten te upgraden om je prestaties te verbeteren.

Terwijl je over het circuit racet, kom je verschillende personages en bouwstenen tegen die je moet afbreken door obstakels te overwinnen. De gamewereld is gevuld met leuke personages die bijdragen aan het algehele plezier van de ervaring.

Bereid je voor op een avontuur vol actie en dompel jezelf onder in de spannende wereld van Destroy the Building Blocks. Bestuur je 3D-stuntauto, knal door obstakels en vernietig de toren van kubusstenen. Onthoud dat hoe sneller je gaat, hoe succesvoller je zult zijn. Dus gesp je gordel vast, laat je motor draaien en geniet ervan! Geniet van het spel!

Nubic Stunt Car Crasher werd toegevoegd Auto Spelletjes.