Quad Spelletjes

Houd je van racen? Kies ATV quad spelletjes en je hebt alle adrenaline die je wilt! Ons gevarieerde aanbod richt zich tot alle kinderen, ongeacht hun leeftijd en of het nu meisjes of jongens zijn.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
ATV Stunts
ATV StuntsATV Stunts

Quad Spelletjes

Houd je van racen? Kies ATV quad spelletjes en je hebt alle adrenaline die je wilt! Ons gevarieerde aanbod richt zich tot alle kinderen, ongeacht hun leeftijd en of het nu meisjes of jongens zijn. Nu heb je de kans om vele manieren te testen om op vier wielen te gaan op sneeuw, woestijn, bergen, bos, obstakels. Als je graag de vaardigheden van je spelers op de proef stelt, is dit het juiste moment om je best te doen om de fasen van onze spellen te winnen. Je kans is nu!

Quad spelletjes zijn beschikbaar om u te helpen uw motoriek te ontwikkelen door te oefenen op zanderig terrein, de extreme sport van deze sport te beoefenen door deel te nemen aan allerlei soorten races. Als je van allerlei soorten stunts houdt, kun je nu nieuwe trucs van onze personages leren. Besteed veel aandacht aan het gebruik van de toetsen, want het hangt ervan af hoe je beweegt en hoe je de obstakels of concurrenten kunt omzeilen om als eerste bij de finish te komen. U kunt deelnemen aan de crossrace van Canada of de kerstman naar uw bestemming brengen. Je kunt ook gewoon een ritje op vier wielen maken.