Taxi Spelletjes

Lijkt het spannend om door de stad te rijden? Nu heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende taxi spelletjes en je klanten naar je bestemming te rijden om virtueel geld te verdienen, je auto te parkeren in een drukke en drukke stad, meerdere taxivarianten te testen, van klassieke auto's tot moderne, snelle auto's.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
LA Taxi Simulator
LA Taxi SimulatorLA Taxi Simulator

Taxi Spelletjes

Lijkt het spannend om door de stad te rijden? Nu heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende taxi spelletjes en je klanten naar je bestemming te rijden om virtueel geld te verdienen, je auto te parkeren in een drukke en drukke stad, meerdere taxivarianten te testen, van klassieke auto's tot moderne, snelle auto's. Ook krijg je de kans om te leren welke stappen nodig zijn om een taxirijbewijs te halen, hoe je preventief rijdt, zonder incidenten van punt A naar punt Z gaat en de toegestane snelheidslimiet niet overschrijdt. Sofati door de wolken door New York of Bombay, voer de taken uit die de personages in het spel nodig hebben en verzamel de score die nodig is om een nieuw level te openen.

Er zijn veel taxi spelletjes beschikbaar in deze verslavende virtuele omgeving die is ontworpen om uw reactievermogen, aanpassing aan verandering en de ervaren gokker te verbeteren. Daag je vrienden uit en speel samen zulke spannende spellen die behendigheid en ambitie vereisen. Je hebt de kans om een professionele gamer te zijn en lid te worden van de Champions League door te leren autorijden met maffia of apen.