Trolls Spelletjes

We nodigen je uit om de mooiste Trolls Spelletjes te ontdekken, ze aan te kleden, te kapselen, puzzels op te lossen, personages te creëren, avonturen te beginnen, verborgen voorwerpen te vinden of wiskundige tests op te lossen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Trolls The Beat Goes On
Trolls The Beat Goes OnTrolls The Beat Goes On

Trolls Spelletjes

We nodigen je uit om de mooiste Trolls Spelletjes te ontdekken, ze aan te kleden, te kapselen, puzzels op te lossen, personages te creëren, avonturen te beginnen, verborgen voorwerpen te vinden of wiskundige tests op te lossen. Wees samen met Poppy en Branch in het geweldige reddingsavontuur voor trollen. Poppy is de roze trol, een meedogenloos optimisme, die graag zingt en koningin wordt. En Branch is het tegenovergestelde van Poppy. Hij is een grijze, wrede, pessimistische trol die van eenzaamheid houdt.

Deze Trolls Spelletjes leiden je naar een kleurrijke en prachtige wereld, bevolkt door buitengewone optimisten en vrolijke trollen. Dans en zing, ontdek wat geluk bij hen is. Laat je omhullen door deze unieke en wondere wereld, met glitter en levendige kleuren, en heb plezier met je favoriete personages in de Trolls. Combineer afbeeldingen of speel met een geheugenspel of misschien wil je de personages in de Trolls-film kleuren.