Angry Birds Spelletjes

Nu heb je de kans om allerlei Angry Birds Spelletjes te testen, de beroemde vogels in de videogame die over de hele wereld succesvol is.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Angry Heroes
Angry HeroesAngry Heroes
Spelletjes Actie spelletjes Angry Birds Spelletjes

Angry Birds Spelletjes

Nu heb je de kans om allerlei Angry Birds Spelletjes te testen, de beroemde vogels in de videogame die over de hele wereld succesvol is. Dergelijke spellen zijn ideaal voor kinderen die willen leren richten en plezier willen hebben met het blazen van voorwerpen, fruit en groenten door simpelweg de toetsen op de computer of de muis te gebruiken. De spellen zijn gemaakt op de niveaus, dus je hebt de mogelijkheid om te concurreren met je vrienden en te zien wie erin slaagt om alle fasen te openen in het avontuur dat met Angry Birds is begonnen. Het is gemakkelijk om de pijltjestoetsen te gebruiken om te bewegen en erachter te komen wat de vogels moeten doen in onze spellen.

Als je van snelheids en behendigheidsspellen houdt, kun je elke versie kiezen uit ons brede assortiment Angry Birds Spelletjes en je vaardigheden laten zien als gamer die met boze vogels rent, ruimtevaartuigen richt, vogels loslaat op een vast doel of speelt met de strik om te gooien de vogels in de lucht. Angry Birds en Bad Piggies zullen je vergezellen in het avontuur van de nieuwe gratis spellen die door onze site worden aangeboden en zullen je leren om plezier te hebben, punten te verzamelen en je spelersvaardigheden snel en met benijdenswaardige behendigheid te ontwikkelen.