Stylist Spelletjes

Onze collectie stylist spelletjes biedt alle meisjes de kans om hun talent als modeontwerper te ontdekken of te ontwikkelen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
TikTok Trends: Makeup Then And Now
TikTok Trends: Makeup Then And NowTikTok Trends: Makeup Then And Now
My Musical Love Story
My Musical Love StoryMy Musical Love Story
Celebrities Night Out Outfits
Celebrities Night Out OutfitsCelebrities Night Out Outfits

Stylist Spelletjes

Onze collectie stylist spelletjes biedt alle meisjes de kans om hun talent als modeontwerper te ontdekken of te ontwikkelen. De spellen worden gratis aangeboden aan alle kinderen die graag iets nieuws over mode willen leren, samen met hun favoriete personages zoals Tom en Angela willen ontdekken hoe het is tijdens een romantische Honey Swamp-bijeenkomst bij de kapper. Modeminnende meisjes hebben de mogelijkheid om te pronken met hun vaardigheden als modeontwerper en de topmodellen aan te kleden, de juiste outfit voor de fotomodellen te kiezen om op de omslag van een tijdschrift te verschijnen of een ontwerp met een lange broek te creëren.

Speel stylist-games om te leren hoe je een date regelt, welke make-up goed is, een modeparade organiseert of zelfs stylisten voor beroemdheden. Onze spellen zijn gemakkelijk te gebruiken. De aanduidingen zijn duidelijk en gemakkelijk af te lezen vanaf het begin van het spel. Door op de toetsen van de computer te klikken of met de muis te klikken, kunnen de kleine meisjes zich verliezen in een leuke, vermakelijke en leerzame wereld omdat ze de mogelijkheid hebben om nieuwe dingen te ontdekken.