Kapper Spelletjes

Hou je van rollenspellen? Meisjes zullen dolblij zijn met het spelen van deze kapper spelletjes, ideaal voor alle meisjes die willen leren om hun haar alleen te vangen, te coaten en goed te verzorgen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
TicToc Braided Hairstyles
TicToc Braided HairstylesTicToc Braided Hairstyles
Babysitter Kids Hair Salon
Babysitter Kids Hair SalonBabysitter Kids Hair Salon
 Sweet Baby Pop Stars
Sweet Baby Pop Stars Sweet Baby Pop Stars

Kapper Spelletjes

Hou je van rollenspellen? Meisjes zullen dolblij zijn met het spelen van deze kapper spelletjes, ideaal voor alle meisjes die willen leren om hun haar alleen te vangen, te coaten en goed te verzorgen. Ga naar de kapper met je favoriete personages, was hun haar, borstel het, verf het en kleed het aan zoals jij het wilt. Nu beslist u hoe u een eenvoudig kapsel, een verfijnd kapsel, kort haar gekruld haar, zeemeerminkapsels, feeën of trollen, Halloween- of kerstkapsels, stijlvolle kapsels of moderne kapsels maakt. Onze educatieve spellen leren je hoe je je haar moet verzorgen, hoe je je haar moet verven en hoe je de juiste behandeling moet gebruiken.

Nu heb je de kans om veel kapper spelletjes te testen en plezier te hebben door het zelf thuis te doen. Rollenspellen zijn ideaal voor de ontwikkeling van de verbeelding en onze site biedt deze mogelijkheid gratis aan. Sluit je aan bij je favoriete personages zoals Mr.Bean, Olaf bij de kapper, ontdek hoe kapsels en kapsels werken in professionele salons, geleerd om geweven kapsels te maken, kapsels voor de feeën, kapsels voor bruiden, babykapsels, monsterpopkapsels of prinsessen Disney of zelfs hoe je je haar verft in schoonheidssalons.