Ever After High Spelletjes

Deze Ever After High spelletjes-collectie, ontwikkeld parallel aan de Monster Puppet-serie, brengt niet alleen monsters, maar ook personages die zijn geïnspireerd op sprookjesachtige sprookjes en mooie meisjes.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Fury of the Steampunk Princess
Fury of the Steampunk PrincessFury of the Steampunk Princess
Spelletjes Meisjes Spelletjes Ever After High Spelletjes

Ever After High Spelletjes

Deze Ever After High spelletjes-collectie, ontwikkeld parallel aan de Monster Puppet-serie, brengt niet alleen monsters, maar ook personages die zijn geïnspireerd op sprookjesachtige sprookjes en mooie meisjes. Als je van de animatieserie met schattige, stijlvolle poppen houdt, heb je nu de kans om Ever After High-spellen te kiezen en een prachtige, boeiende wereld te ontdekken waar je leert te pronken met je fashionista-keuzes door het kapsel, de make-up of bijpassende kleding te kiezen voor poppen zoals Bunny Blanc, Honey Swamp, Blue Lagoon of zelfs Dexter.

Madeline Hatter nodigt je uit om Ever After High spelletjes te kiezen en haar te helpen heerlijke koekjes te bereiden, spabehandelingen te volgen of de juiste make-up te kiezen. Ook heb je nu de mogelijkheid om het poppenhuis te versieren, ermee op te ruimen, tetris te spelen of een puzzel op te lossen met je favoriete personages. Je kunt geheugenkaarten spelen of verschillen zoeken, spelletjes kiezen waarbij je de afbeeldingen kunt inkleuren of reageren op de competitie tussen de Ice Age-meisjes en je favoriete poppen om een taart te versieren. Als je nieuwsgierig bent, kun je zelfs kiezen voor het keizersnede-bevallingsspel of het spel over het laten groeien van een monsterbaby.