Winkel Spelletjes

Als je een passie hebt voor Winkel Spelletjes, heb je nu de kans om een verzameling winkelspellen te ontdekken die je op ideeën zullen brengen en waarmee je een boodschappenlijstje kunt maken.

My Pets Shop
My Pets ShopMy Pets Shop
Fashionista Maldives Real Makeover
Fashionista Maldives Real MakeoverFashionista Maldives Real Makeover
Princesses Chic House Party
Princesses Chic House PartyPrincesses Chic House Party

Winkel Spelletjes

Als je een passie hebt voor Winkel Spelletjes, heb je nu de kans om een verzameling winkelspellen te ontdekken die je op ideeën zullen brengen en waarmee je een boodschappenlijstje kunt maken. Samen met personages als Ariel, Barbie, Ana of Tiana heb je de mogelijkheid om kostbare tijd door te brengen met je virtuele vriendinnen en hen te helpen de juiste boodschappen te doen, maar pas wel op dat je binnen het budget past.

Nu heb je de kans om een speciale plek te bouwen voor liefhebbers van winkelen. Lees de instructies, huur vervolgens de werknemers in, stel het budget vast, bouw stap voor stap volgens de vereisten van het spel, leer een strategie te bedenken zodat je geld in het budget hebt en bouw werknemers om bezoekers aan te trekken. Maar het belangrijkste is dat je voorzichtig moet zijn, want je hebt maar een beperkte tijd om de klus te klaren.

De verzameling Winkel Spelletjes biedt alle meisjes de mogelijkheid om plezier te hebben, maar ook om nieuwe dingen te leren. Of je nu een beetje fashionist bent of een groeiende manager, je hebt nu de kans om je vaardigheden en aangeboren talent te testen. We testen onze gratis spellen graag met je vrienden.