Smurfen Spelletjes

Betreed een sprookjeswereld in deze Smurfen Spelletjes.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
The Smurfs Skate Rush
The Smurfs Skate RushThe Smurfs Skate Rush

Smurfen Spelletjes

Betreed een sprookjeswereld in deze Smurfen Spelletjes. Smurfen zijn blauwe en kleine wezens, die in hoogte ongeveer drie appels over elkaar heen meten. Smurfen leven ergens in het bos, in hun paddestoelvormige huisjes, en voeden zich met "smurfbessen", vruchten met een specifieke naam, een soort bramensmurf.
In deze Smurfenspelen zullen we zien, net als in tekenfilms, zoals alle Smurfen witte broeken en hoeden dragen. Behalve de Grote Dwerg, die een rode hoed heeft en 542 jaar oud is, draagt iedereen een witte hoed en is hij minder dan 100 jaar oud.
De samenleving van struikelen is bijna perfect. Er zijn 101 smurfen, ze wonen allemaal in hetzelfde dorp, elk heeft unieke eigenschappen maar ook gebreken.
Ze slagen erin om met de moeilijkheden om te gaan, van het leven te genieten en zich goed te voelen. Ze hebben hun verhalen en regels, en hun enige grote probleem, in een vreedzaam bestaan, is de tovenaar Gargamel, degene die de dagen doorbrengt met het proberen de Smurfen te vangen, te eten of iets te doen om de Smurfen te vernietigen. Elke Smurf heeft zijn eigen karakter: de een is een glazenmaker, de ander is lui, de ander is een dromer, de ander is een pelikaan. Elke Smurf heeft iets te doen in het dorp, afhankelijk van zijn kwaliteiten en de behoeften van anderen:

De Grote Smurf is hun leider en de enige die rood draagt. Maakt toverdrankjes in zijn lab.
De Luie Smurf steekt altijd, overal en overal uit ... het is narcoleptisch.
Handige Smurf, altijd met een potlood achter zijn oor, staat klaar om alles in het dorp te repareren. Het is bekend door zijn uitvindingen.
De Slimme Smurf lijkt een expert te zijn in elk geschenk, maar beledigt bijna altijd. Hij is een goede vriend van Klungelsmurf.
De Klungelsmurf, goede vriend van Breinsmurf, is een zachtaardige ziel en verzamelt graag stenen. Zijn kleding is altijd wijd en dat maakt hem nonchalant.
Smurfenkleermaker maakt kleding voor alle droesem in het dorp.
Smurfenboer plant zaden voor het hele dorp en zorgt voor de oogst.
Smurfendromer is duidelijk een dromer. Zijn gedachten zijn altijd op andere plaatsen of andere dingen.
Smurf-muzikant is de dorpsmuzikant, maar hij heeft niet al te veel fans.
Smurfenschilder is een echte kunstenaar en spreekt met Frans accent.
Ijdelheidssmurf is de krachtigste Smurf in het dorp, hij doet alle oefeningen en heft gewichten op.
Jokey Smurf staat bekend om zijn lach en geschenken die "ontploffen". Elke keer dat je hoort "Wees klaar voor een verrassing!" Verberg en bedek je oren.
Smurffette is gemaakt door Gargamel om de Smurf te vernietigen. Aanvankelijk was Smurffette de brunette, maar door magie veranderde de Grote Smurf haar karakter en haarkleur. Het is de eerste van de drie Smurfieten in het dorp. Houdt van bloemen en roze kleur.
Smurf-dichter leeft tussen de geschreven woorden en heeft altijd een vel papier en papier. Hij wordt erkend voor zijn stem en voor de liedjes die hij speelt.
Moppersmurf heeft een gefronste blik en zijn favoriete uitdrukking is "Ik haat ... dat of dat!"
Smurfenbakker is de kok van het dorp.
De Gulzige Smurf houdt van het meeste eten.
Opa Smurf is de oudste van de Smurfen, die na 500 jaar afwezigheid terugkeerde naar het dorp. Hij is arrogant, draagt een bril, hoed, gele broek en wandelstok.
Puppy puppy is het geschenk van Homnibus aan de Grote Smurf. Homnibus is een goede tovenaar, een vriend van de Grote Smurf, die allebei veel tijd samen doorbrengen met schaken of toverdrankjes combineren. Puppy is een goede vriend van de Smurf en beschermt ze tegen Azrael, de kat van Gargamel.
Baby-Smurf is degene die het magische medaillon uit de nek van de puppy opende en zijn echte meester werd. Bebe-Smurf bracht hem de ooievaar en heeft op zijn beurt magische krachten.
Ter ere van de liefhebbers van blauwe dwergen zijn er ook deze online games gemaakt, waarvoor we je uitnodigen om te spelen.