Massa's domme zombies stromen weer de stad binnen! Deze vreselijke monsters bedreigen de stadsmensen met volledige uitroeiing. Om dit te voorkomen, schiet een dappere held, die jij onder controle hebt, te hulp. Nu alleen jij kunt de mensheid redden en de zombies uitroeien. Ben je klaar voor een adembenemend avontuur? Dan, voor wapens! Je personage zal een wanhopige premiejager zijn. Deze man is voor niets of niemand bang! Zijn onverschrokkenheid en scherpe blik zullen je helpen de zombies te vernietigen en ze van de aardbodem te vegen.

Voor je liggen vier locaties waar zombies zich hebben gevestigd. Elk van de locaties heeft slechts 30 niveaus. Bovendien zijn de niveaus op de eerste locatie het eenvoudigst, op de tweede meer complex, enzovoort. Kies een van hen en ga naar de bloeddorstige monsters. Zombies staan ??op platforms over het hele scherm. Je moet zo schieten dat je met een minimaal aantal rondes meer vijanden kunt doden. De kogel zal van de muur afketsen en de zombies een voor een raken.

Onthoud dat de hoeveelheid munitie beperkt is en dat elke patroon optimaal moet worden gebruikt. Dit vereist maximale concentratie en vindingrijkheid van de spelers. Hier schiet en toon je niet alleen nauwkeurigheid, maar gebruik je ook je hersenen en logisch denken. Vandaag kun je een nationale held en een levende legende worden! Geniet van het spel en veel succes!

Stupid Zombies werd toegevoegd Zombie Spelletjes.