Halloween Spelletjes

Deze  Halloween spelletjes helpen je in de vakantiestemming te komen door je de kans te geven om plezier te hebben met je favoriete stripfiguren ter wereld.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Girly Halloween Style
Girly Halloween StyleGirly Halloween Style
Chibi Sup Color
Chibi Sup ColorChibi Sup Color
Princess Halloween Makeup Halffaces Tutorial
Princess Halloween Makeup Halffaces TutorialPrincess Halloween Makeup Halffaces Tutorial

Halloween Spelletjes

Deze  Halloween spelletjes helpen je in de vakantiestemming te komen door je de kans te geven om plezier te hebben met je favoriete stripfiguren ter wereld. Samen met Frankie Stein, de monsterpop of de favoriete Disney-prinsessen, hebben gepassioneerde modeontwerpermeisjes de mogelijkheid om hun talenten te tonen en de juiste outfits te kiezen voor het Halloween-feest of voor het gemaskerde bal. Je bent uitgenodigd om plezier te hebben, om zombiegehaktballen te bereiden of speciale taart voor dit speciale feest.

Dit is het moment om Halloween spelletjes te ontdekken en je vaardigheden te testen voor gepassioneerde gamers door aan iedereen te bewijzen dat je de snelste bent als het gaat om het vinden van het juiste paar, het bereiden van heerlijke muffins, het besturen van een tractor of het bestrijden van bloedige monsters. Lees de instructies aan het begin van het spel, gebruik de toetsen of de muis op je computer en kom in de geest van Halloween. Ontdek wie het gevecht tussen zombies en hamsters wint, geproefd van de pompoentaart die specifiek is voor deze feestdag, een Halloween-bruidsjurk bijwoont en de speciale make-up test om anderen bang te maken.