De dreiging doemt weer op over het koninkrijk! Het leger van de Duistere Heer verscheen aan de grenzen, wat betekent dat de oorlog echt totaal zal zijn! - Verzamel het beste team helden. 

- Verken, verbeter en hersmeed artefacten.
- Ontwikkel en bescherm tegen andere spelers het kasteel in je township. 
- Val kastelen van andere spelers aan. 
- Bots met je heldenband met de squadrons van andere spelers in de player vs player (pvp) arena en word een kampioen! 
- Verenig je in clans voor Total War! 
- Voltooi het verhaal tot het einde.

 Het nieuwe gratis kasteelspel Raid Heroes: Total War zorgt voor onvergetelijke emoties tijdens spannende gevechten. Je kunt je een echte huisbaas of legerleider voelen en je tactische vaardigheden laten zien. Dit is een ongelooflijke mix van rpg-, strategie-, inactieve heldenspellen en automatische vechtspellen! Lees geen legendes over heldenoorlogen, maar word een deel van deze legendes! Dit is een spel dat je wenst! Veel succes in de gevechten!

Het doel van het spel is om de beste groep helden te verzamelen om de verhaallijn tot het einde te voltooien en andere spelers in het toernooi te verslaan. Verzamel 5 kaarten van de held om hem te rekruteren. Kaarten worden gegeven voor overwinningen in de overval en in de stad. Om een ??groep tegenstanders in de overval aan te vallen, klik je erop of op de VECHT-knop. Zet op het slagveld je helden in de gewenste volgorde en klik op de FIGHT-knop.

Raid Heroes: Total War werd toegevoegd Oorlog Spelletjes.