Het is tijd om een ??echte commandant te worden en een groot leger te leiden in een coole simulator genaamd "Fun Battle 2". Bestuur een leger en word een legendarische held. Je moet vechten voor de titel van de beste strateeg in deze oorlog. Vandaag heb je de mogelijkheid om veel tactieken te manifesteren die je leger naar de overwinning zullen leiden. Laten we eens kijken hoe goed je bent als commandant!

Het is jouw taak om eenheden zo op te stellen dat ze het hele vijandelijke leger kunnen vernietigen. Verzamel squadrons van een bepaald aantal soldaten voor een beschikbaar bedrag, dat zal veranderen afhankelijk van het niveau. De game heeft een zeer grote selectie vechters die je nu zult ontmoeten. Voer het bevel over infanterie, cavalerie, boogschutters, cavalerie en vele andere eenheden. Er zullen zelfs echte kamikazes zijn die klaar staan ??om hun leven voor je te geven! Je kunt ook kijken hoe grote beren met miniguns op vijanden schieten. Bestuur olifanten en verpletter je tegenstanders binnen enkele seconden. Hoe gek het ook klinkt, zelfs haaienrijders zullen deelnemen aan de strijd!

Afhankelijk van het niveau veranderen de locaties en moet je voor elk gevecht verschillende eenheden selecteren. Maak je klaar om de meest spectaculaire veldslagen te zien, waarin de eenheden grappig zullen zijn om lange afstanden te vliegen van explosies of slagen! Dit alles, vergezeld van geweldige graphics en ragdoll-fysica, zal je de hele dag een cool humeur geven. We wensen je veel succes op het slagveld!

Funny Battle Simulator 2 werd toegevoegd Oorlog Spelletjes.
Controls
×