Twilight Spelletjes

De fans van de Amerikaanse serie hebben nu de mogelijkheid om een uitstekende verzameling Twilight-games te testen terwijl ze samen met hun favoriete personages genieten van kledingstijlen of make-up voor het vampierpaar.

Twilight Spelletjes

De fans van de Amerikaanse serie hebben nu de mogelijkheid om een uitstekende verzameling Twilight-games te testen terwijl ze samen met hun favoriete personages genieten van kledingstijlen of make-up voor het vampierpaar. Als je een favoriet mannelijk personage hebt, kun je Bella helpen kiezen wie ze wil kussen door met de muis te klikken om de andere jongen af te leiden. Als je niet oppast, kun je de rest van je leven zonder jongen blijven. Lees de instructies aandachtig door, klik gewoon op de juiste pictogrammen en druk zo snel als je kunt, anders riskeer je kostbare tijd te verliezen.

De Twilight Games-selectie biedt je de mogelijkheid om kledingontwerpers te spelen die vampiers aankleden uit de beroemde Amerikaanse filmreeks die wereldwijd bekend is. Help Bella bij het kiezen van de juiste make-up voor haar liefdesaffaire. Kies de juiste outfit voor het schemerpaar en help ze bij elkaar te komen om samen een onvergetelijke nacht door te brengen. Klik met de muis en de outfit is klaar. Onze spellen zijn gratis en bevatten zowel aan het begin als onderweg duidelijke uitleg om je te helpen de uitdaging van onze personages aan te gaan.