Tuin Spelletjes

Brengt u graag tijd door in de tuin? Wil je leren hoe je bloemen moet verzorgen? Dan raden we tuin spelletjes aan die zijn ontworpen om je nieuwe dingen te leren, van elementaire dingen over tuinindringers tot het verkopen van bloemen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Mini Farm 2
Mini Farm 2Mini Farm 2

Tuin Spelletjes

Brengt u graag tijd door in de tuin? Wil je leren hoe je bloemen moet verzorgen? Dan raden we tuin spelletjes aan die zijn ontworpen om je nieuwe dingen te leren, van elementaire dingen over tuinindringers tot het verkopen van bloemen. Nu heb je de kans om niet alleen te leren hoe je bloemen kiest, verzorgt, maar ook profiteert van je werk door geld te verdienen door ze te verkopen. Het is leuk om bloemen te planten en te plukken, maar pas op dat je ze sneller oppakt, vooral omdat ze steeds vaker groeien en je een plan nodig hebt om ze allemaal te oogsten en punten te verdienen.

Educatieve en leuke tuin spelletjes staan gratis tot je beschikking om te genieten van elk moment dat je doorbrengt met je favoriete personages, geliefde bloemen en een kleurrijke tuin. Deze spellen zijn ontworpen om je de logica van een spel te leren, omdat je geen bloemen kunt planten of plukken zonder een vast plan van tevoren, anders loop je het risico overtollige goederen te hebben en kun je deze niet op tijd verkopen. Verzamel je vrienden en heb plezier met ons en onze personages in een magische, kleurrijke, educatieve wereld. Begin in dit avontuur waar je de eerste stappen leert in de verzorging van een tuin.