Boerderij Spelletjes

Is het fijn om verse groenten en fruit op tafel te hebben staan of om je het idyllische leven van het platteland voor te stellen? We nodigen je uit om boerderijspellen te testen en zelf te ontdekken hoe belangrijk het is om de juiste stappen voor tuinonderhoud te volgen als je een rijke oogst wilt krijgen, ongedierte wilt verwijderen, producten wilt verkopen om een mooie winst te behalen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
My Farm Life
My Farm LifeMy Farm Life
Modern Farm Simulator
Modern Farm SimulatorModern Farm Simulator
Farmer Tractor Cargo Simulator
Farmer Tractor Cargo SimulatorFarmer Tractor Cargo Simulator

Boerderij Spelletjes

Is het fijn om verse groenten en fruit op tafel te hebben staan of om je het idyllische leven van het platteland voor te stellen? We nodigen je uit om boerderijspellen te testen en zelf te ontdekken hoe belangrijk het is om de juiste stappen voor tuinonderhoud te volgen als je een rijke oogst wilt krijgen, ongedierte wilt verwijderen, producten wilt verkopen om een mooie winst te behalen. Je krijgt ook de kans om goed voor de dieren te leren zorgen, ze eten te geven, ze te verzorgen, naar de wei te brengen en ze te genezen.

In deze boerderijspellen leer je groenten of bloemen planten, verzorgen en vooral verkopen voor een goede prijs. Plant graan- en fruitbomen en je leert de juiste stappen voor deze landbouwwerken waar veel mensen van afhankelijk zijn. Kleed de personages passend voor het boerenwerk. Weid de koeien, verkoop de groenten aan de supermarkt, zorg voor de bijen om je veel honing te geven.