Griezelige Spelletjes

Wees niet bang! Er zijn verschillende enge spellen die je kunt spelen om je angst onder ogen te zien en je dosis adrenaline te krijgen.

Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Backrooms: Huggy Wuggy Runner
Backrooms: Huggy Wuggy RunnerBackrooms: Huggy Wuggy Runner
Friday Night Funkin’ vs Advent Neon
Friday Night Funkin’ vs Advent NeonFriday Night Funkin’ vs Advent Neon

Griezelige Spelletjes

Wees niet bang! Er zijn verschillende enge spellen die je kunt spelen om je angst onder ogen te zien en je dosis adrenaline te krijgen. Bij deze gelegenheid hebben we het populaire spel Five Nights at Freddy en dit soort spellen die zijn gebaseerd op springtrap om je haar uit je handen te tillen, spellen die je mentaal angst aanjagen, niet uitgesloten, dus we beginnen met nieuwe first-person-ervaringen waarin je loopt door locaties waar niemand zijn voet op de grond zou zetten: de oude verlaten sanatoria, verschillende plekken midden in de woestijn, in de bergen, heel ver van de dichtstbijzijnde nederzetting. 

Het is het perfecte scenario voor een succesvolle horrorgame die een "found footage"-ervaring biedt. Een ervaring die je eng zult vinden met iemand naast je, maar hey, je schreeuwt tenminste niet alleen naar de monitor. Deze enge spellen achtervolgen spelers zeker overal.