Winterspelletjes

Hou je van het koude seizoen? Gewoon omdat je de kans hebt om te gaan zitten, skaten, de lucht in te gaan, sneeuwballen of sneeuwmannen te maken met behulp van onze uitgebreide collectie winterspellen.

Celebrity Warm And Chic Look
Celebrity Warm And Chic LookCelebrity Warm And Chic Look
Christmas Salon
Christmas SalonChristmas Salon
Peppa Pig Ice Skating
Peppa Pig Ice SkatingPeppa Pig Ice Skating

Winterspelletjes

Hou je van het koude seizoen? Gewoon omdat je de kans hebt om te gaan zitten, skaten, de lucht in te gaan, sneeuwballen of sneeuwmannen te maken met behulp van onze uitgebreide collectie winterspellen. Meisjes kunnen Disney-prinsessen vergezellen op reis en samen met hen ontdekken hoe mooi de winter is, ze kunnen pronken met hun talent als visagist, modeontwerper, stylist of binnenhuisarchitect door hun favoriete personages in tekenfilms te delen.

Jongens hebben de kans om een prachtige verzameling leuke winterspellen te ontdekken. Met de pijltjestoetsen kunnen jongens een tractor in de sneeuw besturen. Onze spellen zijn eenvoudig te gebruiken, er is zowel in het begin als tijdens het spel uitleg. Kinderen zullen blij zijn te horen dat ze kunnen snowboarden en tricks kunnen doen. Loop met de sneeuwscooter door de sneeuw met de geliefde striphelden. Kinderen kunnen deelnemen aan een heuse sneeuwballenstrijd door hun favoriete personages te delen. Samen met hun vrienden kunnen kinderen in de vrachtwagen van de kerstman rijden of de stad van de kerstman ontdekken.