Rugby Spelletjes

Als je van de sport met de ovale bal houdt, heb je nu de kans om veel rubgy spelletjes te testen die voor jou beschikbaar zijn.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld

Rugby Spelletjes

Als je van de sport met de ovale bal houdt, heb je nu de kans om veel rubgy spelletjes te testen die voor jou beschikbaar zijn. Jongens zullen blij zijn om te leren wat de strafschop is, om de rol van verdediger te spelen, om deel te nemen aan trainingen of competitiewedstrijden, om professioneel te spelen. Dit spel is beroemd over de hele wereld en je hebt de kans om de regels te ontdekken, hoe te spelen, wat zijn de straffen en hoe je jezelf moet beschermen of aanvallen om controle over de bal te krijgen en het veld van de tegenstander te markeren.

Rugby spelletjes zijn geweldig om te leren wat het betekent om je aan te melden voor het essay of vrije trappen. Deze spellen hebben zeer realistische graphics waardoor alle kinderen kunnen begrijpen hoe het op de grond gaat, welke rol elk lid van het team speelt. De bal kan alleen heen en weer van hand naar hand worden bewogen, maar met de voet alleen in voorwaartse richting. De regels zijn niet zo ingewikkeld en onze spellen helpen je te begrijpen wat de puzzels, 22 m en 10 m lijnen zijn. Krijg punten op basis van hoe de bal het veld van de tegenstander bereikt. Concentreer je en win het spel!