Golf Spelletjes

Onze verzameling golf spelletjes staat tot uw beschikking om plezier te hebben met Donald Duck, het geliefde personage in Amerikaanse tekenfilms, maar ook met andere interessante personages.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Loco Golf
Loco GolfLoco Golf

Golf Spelletjes

Onze verzameling golf spelletjes staat tot uw beschikking om plezier te hebben met Donald Duck, het geliefde personage in Amerikaanse tekenfilms, maar ook met andere interessante personages. Onze spellen zijn zorgvuldig geselecteerd om alle kinderen aan te spreken, ongeacht hun leeftijd. Golfliefhebbers voor kinderen hebben de mogelijkheid om hun schiettenten te verbeteren en kampioen te worden als je de holes als eerste op het scorebord raakt. Intergalactic kan golfen, meisjesgolfen, minigolfen, golfen met eekhoorns etc.

Golf spelletjes kunnen nu vele variaties testen, zoals gratis Powergolf, Mad Golf, Golf Jam, Goko Golf 3D en meer. Het is gemakkelijk om voor de computer te spelen. Klik op play en wacht om te laden, druk op play/play championship golf en begin na het lezen van de instructies te werken om het spel te starten. Het is voldoende om met de muis te klikken of toetsen in te drukken volgens de spelinstructies en het spel gaat vanzelf. Aandacht voor het aanvallen van de golfballen of de oma die op het doel schiet! U kunt kampioen worden door onze gratis spellen te testen.