Muziek spelletjes

Beroemde liedjes luisteren? Stel je je voor dat je sterren bent of verkleed je bekende zangers? Onze selectie muziek spelletjes zal elk meisje verrukken dat deze opwindende wereld wil ontdekken.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. DriverL.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
Zombies 3: Galactic Jams
Zombies 3: Galactic JamsZombies 3: Galactic Jams

Muziek spelletjes

Beroemde liedjes luisteren? Stel je je voor dat je sterren bent of verkleed je bekende zangers? Onze selectie muziek spelletjes zal elk meisje verrukken dat deze opwindende wereld wil ontdekken. Speel je modeontwerper en kies de juiste outfit voor een concert, fotoshoot, muziekwedstrijd. Speel piano en heb plezier met onze personages, geniet van elke compositie die samen is gemaakt. Volg de instructies op het scherm om aan elke vereiste in het spel te voldoen. Ontdek hoe leuk het is om DJ te zijn in een club, met een orkest te spelen of muziek te mixen door te genieten van de anderen om je heen met jouw interpretaties.

We bieden nu gratis muziek spelletjes voor alle gepassioneerde kinderen op dit gebied. Of je nu liever instrumentaal of vocaal speelt, ervoor kiest om solo te spelen of lid te worden van een muzikale band, wij bieden je deze kans om je talent en natuurlijke vaardigheden te testen. Rock, punk of klassiek en entertain met onze personages. Geniet van elk moment en bel je vrienden om met je mee te gaan in de muzikale wereld. We kijken ernaar uit om samen plezier te hebben!