Dans Spelletjes

Nu heb je de kans om de verzameling dans spelletjes te ontdekken die je in beweging zetten, laat je niet vervelen en verdien direct geld! Je kunt kiezen voor een danscursus waarbij je leert bewegen vanaf de toetsen van je computer.

FNF The Amazing Digital Funk
FNF The Amazing Digital FunkFNF The Amazing Digital Funk
FNF vs Wisebug
FNF vs WisebugFNF vs Wisebug
Friday Night Funkin: Summer Vacation
Friday Night Funkin: Summer VacationFriday Night Funkin: Summer Vacation

Dans Spelletjes

Nu heb je de kans om de verzameling dans spelletjes te ontdekken die je in beweging zetten, laat je niet vervelen en verdien direct geld! Je kunt kiezen voor een danscursus waarbij je leert bewegen vanaf de toetsen van je computer. Voorzichtig! Als je snel beweegt, verdien je punten. Als je niet oppast en zetten misloopt, loop je het risico het vanaf het begin te nemen, en je persoonlijke coach is niet zo schattig! Kies een zumba-cursus en maak plezier met je vriendinnen of help je favoriete prinsessen bij de balwedstrijd.

De collectie dans spelletjes brengt plezier in huis. Met behulp van toetsen of muis kun je nieuwe bewegingen leren, plezier hebben en hartelijk lachen met onze personages. Als je wilt weten hoe het is om cheerleader te zijn, heb je nu de mogelijkheid om onze spellen tot je beschikking te hebben. Je kunt ook plezier hebben met de dieren die dansen volgens de door jou gekozen bewegingen. Lees de instructies en start de muziek.