Spelletjes Meisjes Spelletjes LOL Surprise Spelletjes

LOL Surprise Spelletjes

Je favoriete LOL Surprise-poppen: Queen Bee, Fancy, Glitter Queen, OMG VRQT, Miss Independence en hun beste vrienden, zoals de Unicorn-pop, bevinden zich nu in een nieuwe categorie games gewijd aan LOL Surprise-poppen. LOL Surprise-poppen willen er zeker van zijn dat ze er geweldig uitzien in hun geweldige outfits, wil je dat ze je helpen met de voorbereidingen?

Doe mee met je favoriete poppen om deze spellen te starten met LOL Surprise Dolls. Word hun modeadviseur en help de meiden de mooiste kleding uit te kiezen. De kleine LOL Surprise-poppen zijn klaar om bij je te zijn, dus hun favoriete kleding, kapsels, make-up en heel veel accessoires zijn nu hier in deze geweldige aankleedspellen voor meisjes.

Wees niet bang om te veel glitter te gebruiken bij het verzorgen van hun make-up of outfits ... deze meiden houden ervan dat alles glanzend, glamoureus en vol glitter is, dus zorg ervoor dat je je favoriete glitterkleuren mengt met verschillende tinten lippenstift, blos en mooie mascara. Verander vervolgens hun gebruikelijke kapsels, kies nieuwe en kleurrijke kleding en voel je vrij om je stilistische vaardigheden te testen terwijl je een uitzonderlijke look creëert voor elke schattige pop.

Wat betekent LOL-verrassing?
Allereerst komt L.O.L van Lil Outrageous Littles en is een verzameling minipoppetjes vol verrassingen.

Zijn naam nodigt je uit om "hardop te lachen" van zijn acroniem in het Engels (LOL = hardop lachen), en dit is de eerste interpretatie die we aan deze naam kunnen geven. Het speelgoed van het ongelooflijke en mega populaire merk LOL Surprise staat synoniem voor plezier, met veel plezier.
Ze behoren verreweg tot de meest creatieve, interactieve en leuke poppen die de afgelopen tijd zijn verschenen.

Wat zijn de LOL Surprise-personages?
De bekendste personages in Lol Surprise zijn Queen Bee, Fancy, OMG VRQT, Miss Independence OMG, Glitter Queen, OMG Royal APE family en Cosmic Sign uit de LoL Champions Zodiac Signs-collectie.

Maar ondertussen is er een collectie LOL Boys verschenen!
Ontdek het broertje van de meest geliefde LOL Surprise-poppen in serie 4! Elk mannelijk personage heeft een correspondent in de al bekende vrouwelijke personages LOL Surprise. De stijl van de jongens is vergelijkbaar met die van de LOL-zussen, maar een beetje anders, met unieke, mannelijke kenmerken.

Wat voor soort spellen kunnen we met LOL Surprise Dolls spelen?
De meeste LOL Surprise Dolls-spellen zijn voor meisjes. We hopen dat er in de toekomst steeds meer online games met deze schattige poppen verschijnen.