Lego Ninjago Spelletjes

Nu kun je de magische wereld van Ninjago betreden via een van de vele spellen met Lego Ninjago online. Vind je ninja binnenin met je LEGO Ninjago Spelletjes! Kies het ninjapersonage dat je het liefste verdedigt tegen de kwaadaardige Lord Garmadon. Je kunt een meester zijn in de kunst van spinjutsu om de vijand in de strijd te vernietigen om omhoog te klimmen en te upgraden. De kwaadaardige Djinn Nadakhan bedreigt het eiland Ninjago. In Ninjago Skybound moet je voorkomen dat hij verder gaat dan Ninjago Island! In dit 3D Ninjago-spel speel je moedig Jay en moet je Cole, Wu, Nya, Lloyd, Zane en Kai vrijlaten. Kies gewoon een van de gratis Ninjago Online-spellen en veel plezier!

De magische ninjawereld wacht op je via een van de vele handmatig geselecteerde Ninjago Spelletjes, die je gratis online kunt spelen,
je kunt vliegen, puzzelstukjes oplossen, avonturen vol actie beleven of ontspannende spelletjes spelen met je favoriete ninjahelden. De Lego Ninjago-film was indrukwekkend in de bioscopen en we werden verliefd op deze geweldige personages! Nu kun je de controle over de kleine Lego Ninjago overnemen en ze met katapulten naar de lucht leiden om te zien hoe ver je ze door de lucht kunt laten reizen. Verzamel de Ninjago-tokens en krijg ook extra bonussen of probeer de Ninjago met Spinjitzu Slash.