Katapult spelletjes

Onze uitgebreide collectie katapult spelletjes helpt je om in de tijd te reizen, toen ze deze wapens gebruikten om kastelen te vernietigen en veldslagen te winnen.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Castle Siege
Castle SiegeCastle Siege

Katapult spelletjes

Onze uitgebreide collectie katapult spelletjes helpt je om in de tijd te reizen, toen ze deze wapens gebruikten om kastelen te vernietigen en veldslagen te winnen. Nu heb je de mogelijkheid om Catapult Master te spelen, te vechten tegen de Vikingen, middeleeuwse katapulten of zelfs om zombiespellen te ontdekken. Je kunt leren katapulten te bouwen, teams van mensen te organiseren om hout te hakken, stenen te brengen en goudmijnen te verkennen, boerderijen en kazernes te bouwen voor soldaten die nodig zijn om de vijand te bestrijden.

Met onze verzameling katapult spelletjes kun je spelen met mensen die katapult gooien, kastelen vernietigen, oorlog beginnen of op schedels jagen. Onze spellen zijn gratis. Ze zijn speciaal voor jou zorgvuldig geselecteerd, zodat je elk type spel kunt bieden dat je maar wilt. Elk spel heeft aan het begin duidelijke instructies, die zeer gemakkelijk te hanteren zijn als u uw computermuis of toetsen gebruikt. Je kunt kiezen voor een logisch spel met pijlen en bommen of Crusade, een logisch spel met geweren. De keuze is aan jou. We bieden een breed scala aan spellen voor verschillende smaken en leeftijden.