Ijsjes Spelletjes

Wil je genieten van je favoriete ijssmaken? Wil je weten hoe je het zelf kunt bereiden? Ice Cream Games is de juiste keuze! Ontdek nieuwe recepten en bedient klanten die verschillende desserts willen proberen op basis van dit smakelijke dessert.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Papa Louie 3
Papa Louie 3Papa Louie 3

Ijsjes Spelletjes

Wil je genieten van je favoriete ijssmaken? Wil je weten hoe je het zelf kunt bereiden? Ice Cream Games is de juiste keuze! Ontdek nieuwe recepten en bedient klanten die verschillende desserts willen proberen op basis van dit smakelijke dessert. Je kunt spelen als chef-kok of gewoon je vaardigheden laten zien.

Ijsjes spelletjes is een categorie die dol is op kinderen. Iedereen wil de assortimenten die je verkoopt proberen, dus je hebt de mogelijkheid om een kleine winst te maken met een grote passie, of je nu verkoopt in een winkel, een stand of een kinderwagen. We bieden ook het educatieve spel waarbij je de vruchten moet verzamelen die nodig zijn om een heerlijk recept te maken of door het doolhof moet gaan om al het ijs op het pad te verzamelen. Deze aanbevelingen worden gratis aangeboden en zijn bedoeld voor alle kinderen die graag interessante dingen willen leren, van productie tot het organiseren en leiden van een succesvol bedrijf.