"Forward Assault" is een opwindend schietspel met geweldige gaming-gameplay. In deze online game neem je met je team deel aan een gevechtsoperatie ter plaatse. Je teamsamenstelling kan bestaan ??uit spelers van over de hele wereld. Stel je vechtvaardigheden op de proef in alle spelmodi, zoals Bomb Disposal Mode, Team Play Mode, Gun Play en Infection Mode. Sluit je aan bij de gecreëerde kamer of maak je eigen kamer, een van de twee kaarten waarop je wilt spelen. Ga na alle instellingen ten strijde. Voordat het spel begint, kun je het team kiezen waarvoor je wilt spelen, het zullen terroristen of contraterroristen zijn.

Als je het spel start, heb je een klein bedrag waarvoor je betaalbare wapens en granaten kunt kopen. Zodra de wedstrijd begint, ga je met je team de strijd aan en probeer je de hele samenstelling van het vijandelijke team zo snel mogelijk te doden. Je vijanden zijn constant in beweging, ze zijn op zoek naar hun doelwit, namelijk jij en je kameraden.

Gebruik elke hoek of elk object als dekking tegen vijandelijke kogels. Ga de hele tijd vooruit, kijk beide kanten op en loop niet tegen kogels aan, voer een tactische strijd en probeer alle vijanden af ??te maken en word de leider van je team. Ren, verberg, dek af, leid af, richt en schiet, doe er alles aan om deze strijd te winnen. Voor elke vijand die je doodt en een wedstrijd wint, krijg je geld, nadat je de benodigde hoeveelheid geld hebt verzameld, kun je een verbeterd kogelvrije vest en gevaarlijkere wapens kopen. Beheers alle soorten wapens, of het nu gaat om aanvalsgeweren, sluipschuttersgeweren, pistolen of zelfs jachtgeweren. Geniet van realistische graphics en geweldige geluidseffecten. Word een echte, doelgerichte moordenaar en laat iedereen zien wie de leiding heeft op dit slagveld. Ontwikkel tactieken en probeer te overleven in alle gevechtsaanvallen om de beste jager van de eenheid te worden.

Forward Assault Remix werd toegevoegd Schiet Spelletjes.